Hem
Om företaget
Kroken By
Bilder och inspiration
Aktuellt nu
Kontakta oss
Till salu
Aktuellt nu
Hem   >   Kroken By

Kroken By

På Sydkoster 

Här blir det bostäder för små och stora familjer. ”Riktiga” bostäder som du köper och äger året om antingen som hel eller deltidsboende. Med kunnig hand och kvalitetsmaterial skapar vi hem för ett levande Koster.

Ett för Kosters del mycket unikt projekt då vi bygger husen med standard för åretruntboende. Vilket betyder välisolerade, energisnåla konstruktioner med god tillgänglighet. Att vi även bygger med så mycket trä som möjligt samt undviker plast och betong i största möjliga mån borgar för sunda miljösnälla hus att leva i.

Vi har stort fokus på att ta fram bostäder med smarta lösningar som byggs med goda hållbara material. Hus förberedda för att bostadsytan kan utökas vartefter förutsättningarna ändras, antingen bygga till eller inreda eventuell övervåning.

Kroken by har ett avskilt lugnt läge med naturreservatet som granne där du även har Koster skola, affär och salta bad på promenadavstånd. Området är detaljplanerat sedan många år och kommer att utgöra totalt 6 bostäder varav 4 enbostadshus och ett parhus.

Kroken 8 är färdigbyggt sedan tidigare. Huset tog vi fram och byggde 2005 utifrån familjens önskemål och förutsättningar. Samma familj bor kvar i dag och har från sitt smultronställe bidragit till ett levande Koster på alla vis.

 

Solkroken 66

 

Solkroken 80

 

Solgården