Hem
Om företaget
Kroken By
Bilder och inspiration
Aktuellt nu
Kontakta oss
Till salu
Aktuellt nu
Hem   >   Om företaget

Om företaget

Sverre Halvorsen är utbildad tømrermester med över 40 år av byggande där yrkesstoltheten och gott hantverk alltid varit fokus.
Det ligger i botten för allt vad vi gör och är en trygghet för dig som kund. När du vill att det skall bli bra helt enkelt..

 

Vi finns på Kosteröarna där vi är verksamma förutom att vi även tar oss an uppdrag på öarna i skärgården runtom och neråt kusten.

Tillsammans med duktiga medarbetare levererar vi många totalprojekt där vi tar hand om hela processen från första fundering, ritningar och bygglov till städat och klart. Ett typiskt förekommande projekt är att ersätta en kanske nergången sommarstuga med ett nytt anpassat och uppgraderat hus. Lika förekommande är renoveringar ute- och inne med byte av fönster och fasad. Många uppdrag går på minskning av energiförbrukning.

Som kund vill du veta vad det kostar och kunna lita på att det blir bra, i den mån det är möjligt jobbar vi alltid mot fasta priser som tas fram utifrån underbyggda offerter. Vi finns på Koster och med egen maskinpark utför vi transporter, kranlyft och markarbete i förlängningen av byggnationen. Vilket gör oss kostnadseffektiva för våra kunder. 

 

Vi står till tjänst med:

- Grävning, markarbete

- Nybyggnationer, tillbyggnader, totalprojekt

- Renoveringar, fönsterbyte, takomläggningar

- Vid försäkringsskador samarbetar vi med de flesta f-bolag

- inredningsmålning, tapetsering

- Nytt färdigt badrum med certifierade hantverkare

- Montering köksinredning